Talk With Buttercup :) There >>>>

Before Couple :)

cop ! korg jgn salah faham ehh . shiera bukan nk story yg shiera nk couple . but , shiera nk story antare fakta-fakta org sebelum couple . so , for korang 2 yg belom couple tu , kene thu bende nie dulu ....


SEBELUM COUPLE :
wooot ! makcik 2 n pakcik 2 sekalian . korg single right ? n tipu lah kalau korg tak syok kat mne 2 guys/girls right ? so , korg mesti fikir kalau korg suke org nie , takkan lah korg nk ngaku terus kan ? n shiera nk advice lah kat korg enn , kalau suke kat somebody nihh , jgn terus mintak couple , but bodek dye kat FB dulu . okay , kalau kat sekolah pulak , mesti korg asyek usyaa dye right ? n then bile dye prasan yg korg usyaa dye , confirm dye usyaa korg balek . kalau dah kantoi , korg cover lah camnie ....



Hehe :) it's a bit shame right ? Haha ! hmm , klau kat FB dye tnye ..

            A : tdi awk ade usyaa sye ke ?
            B : ehh ! mane ade ? awk salah org kot ?
            A : ohh , okay .

okay , done cover . apa lagi ? cepat 2 lah mintak number phone dgn muke comel ! :) 


hee ~ comel gituu . bile dah dapat number phone pulak . setiap malam korg wajib text dia ! sehari tak text tak sah ! welll , org dilamun cinta en . tapi , korg kene lah ngorat dye dgn  cre baik . but , korg kene lah cover 2 siket . example ;

           B : awk nk tahu satu fakta tentang awk tak ?
           A : apa dia ?
           B : actually awk nie comel tau ! hihi ^_^
           A : yeke ? 
           B : ye , comel sesangat !

haaa , time tu confirm dye dah kembang right ! n then lepas seminggu camtuhh , korg tnye lah dye soalan nie ...

          B : seumur hidup awk , pernah couple tak ?
          A : kenape ? 
          B : maksud sye , suke sesape tak ?
          A : ade ..

wooot ! korg jgn prasan korg dulu ! korg kene buat 2 manusia tu bukan korg ! korg cakap lah ...

      B : haa , cer kau try cakap cam nie ..
           awak , senanyer sye dh lame suke kat awk 
           but , tak tahu nk cakap camne . so , harap awk 
           faham . kalau awk taknak , takpe , sye faham :)

n then , korg tunggu lah dye hantar kat spe . INSYAALLAH korg ! Haha ! semue nie shiera tules berdasarkan pengalaman shiera . heee ~ 

SELAMAT MENCUBA !

12 comments: